onsdag, juli 22, 2009

de fem fingrarna

Strax lunch. Hemkommen från Göteborg och Gothia Cup med en hel hög av bilder, minnen, utmattning, glädje, lidelse, ja ni fattar. Det mesta helt enkelt. Två veckors jobblunk, och sen blir det semester, två veckor som kommer kunna bli rätt roliga. En vecka oplanerad och mest troligt en vecka äventyr!

De fem fingrarna.

Första.
Starre. Jag och Imp_[ale]Lupus (eller Lupus0219) har startat stenhårt nu med matcher nästan varje kväll, träna uttryck, build orders och kriga på. Täta och hårda matcher även om mina stats 2-7 inte känns allt för smickrande, så är det jämna bataljer överlag. Gör väl dock samma misstag jämnt. Snart Blizzcon, och mer OSL, MSL, GOM, Heritage StarLeague osv.

Andra.
Fotboll. Fotboll, fotboll och mer fotboll. Efter Gothia kommer... lugnet? Näe knappast. Transferrykten, silly season, träningar, cuper, matcher och framtidsplaner. Fotbollssvängen kunde inte vara mer intensiv. Dagens skräll iaf, Svennis sportchef i Notts County, med Tord Grip som rådgivare såklart. Mera mål.

Tredje.
Festande. Det ligger i luften, något är ständigt på gång. Uteserveringenarna är aldrig fel att ta i bruk. Det fick vi erfara i Göteborg såväl som i Umeå. Sommar ÄR fest, öl och solterapi.

Fjärde.
Tv-spel. Försöker på allvar peppa upp mig att spela en drös ps2-spel. Gjorde en hög på 10 spel och försöker nu beta igenom de. Då mitt problem ligger i att köpa och äga/testa är lätt, men att spela kontinuerligt och spela ut är svårt att bemästra haha. För att inte tala om mitt Cuben. Som Jojg sa "du behöver verkligen få bli arbetslös" haha. Spontanköpte FF7 på fyllan för 2 veckor sen, fick det igår. Så nu är den delen i samlingen äntligen komplett. Mer regn! Hahah

Femte.
Rollspel. Sommaren brukar innebära lågsäsong, och denna sommar är inget undantag (förresten så blev det en hel del förra sommaren). Inget Eon, inget Zhoria, men goda planer för båda delarna. L-T snackar om Cthulhu, så vi får se om vi kan vaska ihop något sådant när mörkret börjar falla. Nu på fredag smäller det trots allt. Umeås rollspelande går till level 2, om man får tro Krook iaf haha. Den nya gruppen med Jojg, Svarten, Cokke och Krook börjar lira Castle&Crusades med kampanjen Eposet från Vestergren. Det ska bli spännande!

Jag vill läsa mer böcker!

2 Comments:

Anonymous Smällare said...

vi lär ju köra gom-finalen på hemvägen!.. med porre, firre och öl!

4:39 em  
Blogger svarten said...

Of course

12:12 em  

Skicka en kommentar

<< Home