söndag, juli 22, 2007

key of No Return



Helgen har ju varit som en fest.

Fredag började äventyret med en resa genom sveriges inland för att hamna på Nordanå i Aplandet Skellefteå. Väl där så slår vi som vanligt läger på vårt egna Camp Royal, strax bredvid Kyrkan. Som vanligt slår vi upp dörren och kliver ur för att påbörja, Trästocks "festivalen som bara brukar bli sämre med åren", men inte denna gång.

Det börjar med att Dvergen ropar "fan brudar på vår parkering", och så inser vi att det är vår kära bekanta Emma S, vilket inte var vad vi hade förväntat oss :D
Men iaf så rör vi oss vidare mot skuffen för att börja förtäringen av "förfriskande drycker". Med oss finns 5-talet öl, 2 flaskor JacobsC moss vin och lite annat.

Vi dricker, och rör oss senare ner mot campen för att hjälpa Dvergen slå upp sitt tält (svikare som han är). Men istället för att hjälpa han och Umeådamerna, så unik-hänger vid med Manne vid hans tält. Trevligt var ordet :)

Senare under kvällen som lider med Temat "Oldie but Goldie", så upplever vi dels att vi är äldst på festivalen (ja festival är campen, och inget annat), och att många av dessa förfriskade ungdomar tar lätt på våra villospår om vår exakta ålder :)

Senare anländer Gullmarksgänget kontra Viktors Sikacrew så då återvänder vi till Camp Royal och hänger lite, dricker, och träffar två roliga snubbar som utför en rad roliga skämt, och upptåg. Bl.a. släpar de ut sin Spanska överförfriskade kompis som blir aggresiv.

Sen efter allt för mkt hunger angriper vi kiosken för en 25kr Burger deluxe med extra allt. Eller iaf en burgare i bröd.

Vår upplevelse är här har nåt nya höjder då vi kan konstatera att vi aldrig haft lika skoj som denna gång. Vi fortsätter våra upptåg med att hänga mer på campen och spotta på ett tält tills ägarna kommer. Det hinns även att kasta en del vatten, ta skrevbilder och sno tält-nr.

Kvällen glider fram i rask takt och vi kan gott konstatera 02.39 att vi snart upplevt det längsta festandet här i Aplandet någonsin, om 21 min... men då händer ju såklart det som alltid händer på skitfesten. Anders kommer lagom blek (ska då sägas att han haft en karatefylla och visat upp gamla goda festival/midsommartakter kontrat med en del spel).




"Killar jag har tappat bilnyckeln"


Från att vi var så nära att lyckas med en totalupplevelse, så börjar vi istället vända upp och ner på byxor, väskor, jonsson och allt och alla. Sen går vi fram och tillbaka i en rekonstruktion av vår kväll för att lokalisera denna jävla nyckel.

Efter att ha letat i 8 månader, näe jag skojas bara men 2 timmar, och hunnit med att titta på de flesta ställen, frågat folk och skrikit åt kioskpersonal så ger vi upp.

Vi inser vårt problem, och bestämmer oss för att avsluta kvällen med lite sömn för att ta upp problemet på morgonen istället.

Trästocksfestivalen fick alltså ett slut med att jag och anders lägger oss i fosterställning under en björk för att bita ihop och överleva nattens kyla och få lite sömn.

okej, det gick och vi lyckades få en ny nyckel på lördagen för att sen köra tillbaka till umeå.

Lite surt, men vafan vi fick en jävla upplevelse ;)