söndag, oktober 07, 2007

liftning för nybörjare

efter 5 dagars väntar, näe jag skojas bara, 5 timmar så dök Kristian upp. Ja han hade ju förklarliga själ då det var en 7 rätters (!?) middag som de blivit utsatta för.

Iaf.

Vi börjar vår resa klockan 00.00 med att hämta upp lite stash på Teg. Sen så reser vi vidare mot Tegsbron och vårt tappra försök med att lifta till Hössjö. Det var ju då inte det lättaste. Umeåborna är ett otrevligt folkslag som inte alls verkade sugna på att ta upp en ganska nyrakad långt polskt material och en nyfriserad kristian. Vi kämpade, och blev halvlurade på att få åka med och så vidare. Men efter 1 timme så såg vi får chans, det skulle ju gå en buss 01.20 mot Hössjö.

Väl nere på Vasagatan frågar vi en förare vart bussen går ifrån, men blir varse om att den gick för ett dygn sen. Jaha surt som räven sa.

Så för att göra något vettigt av kvällen så slår vi oss ner i Petrozavodsks-delen i Vänortsparken. Väl där spenderar vi två timmar på att snacka skit, hosta och tappa ut öl. Så, ja nu har man gjort A-lagsparken också.

NHL i soffan som sömnvisa var helt okej.

Dagen idag har annars bara gått fel.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Du ska satsa på långtradarna, säkraste kortet att få lift

7:27 em  
Blogger svarten said...

jo men vi mötte enbart en.

12:27 fm  

Skicka en kommentar

<< Home