måndag, augusti 10, 2009

"ursäkta, det är inte mitt fel att du är fet"

En söndag med lite ölhäng och stand up-comedy, mja det känns väl som att det borde vara en rätt lugn drabbning. Men sen har vi ju den där Robin G, haha, då verkar det ha en tendens till att bli mer fest än mindre. Efter en ölrunda på söder åker jag och jonsson tillbaka till Gamla Stan och After... , där träffar vi Robin, Sibel och någon annan brud som vi inte har något namn på. Det blev mångkulturellt iaf med inslag av Makedonien, Turkiet, Polen och Överklinten.

Vi dricker några öl och går sen ner till Skärgårdskajen, där Festbåten Patricia tydligen fått för sig att dels ha öppet till 5 på en söndag, med nattklubb och dels fått för sig att vara ett gay-ass-homosexual ställe. Tur att snygga tjejer hänger med bögar haha.

Summan konstaterades då vi kolla jonssons kontoutdrag och festande för runda slänger 1000kr och jävligt mkt fylla. Det blev Rollett, Skitsnack, R-forssnack, fotosessioner, dans, snack med tyskor och ja gud vet vad. Just det jonsson och robin hångla ju såklart, enligt säkra källor var iaf en av parterna mer peppad än den andra... och då inte jonsson denna gång.

Sthlm fick se oss vakna då efter 11 då rummet skulle vara tömt, vi har varit helt uttorkade och försöker nu spana in vart nästa resmål blir... lutar åt Norrköping eller Linköping eller Jönköping eller Köping hmmm

Sthlm får nog se oss igen nästa helg.