onsdag, september 16, 2009

eon, sub och harper's island...

...så var det efter 3-4månaders uppehåll dags för lite EON. Såklart var Snortiz inte redo, såklart låg L-T och sov, men vi körde ändå och Stellan fick spela flera spelare. Fan tror aldrig det har varit så mkt twist and turns i en strid, eller jo ja men det var ju ändå jävla massa action...
..kul även om vi inte hann så långt, dock så gjorde ju Peters karaktär ett av Eons genom tiderna bästa slag då han penetrerar skallen på en Ursin på bärsärkargång. Perfect Peter, eller Stellan by Sno-Sno.

.. vi gick på Subway sen, det var ju halverad kostnad som vanligt för det var tisdag.

I kassan,

svarten: "ja alltså jag har ju en hel kupong hur blir det som då, hur billigt blir det då?"
manlig kassör: "Näääee men det är ju bajjvan gätvann..."
svarten. "Va?"
manlig kassör: "näe men det är ju bajjwann gättwann ikväll så du får en stämpel..."
Efter att tänkt igenom vad han sagt några gånger så insåg jag att han sa "Buy one, get one", för vi vanliga dödliga sub-eaters säger ju halva priset på tisdagar efter 22. Men mr ska vara märvärdig ska kasta ur sig "Bajjwann Gättwann!". Sen att jag bara ville få betala min macka med kuponger gör det ju mer fuckat. Viss personal är bara invalid.

Sen blev det att plöjja sista 5 avsnitten på Harper's Island, det var så jävla spännande så vi var bara tvungen. Konsten att göra en skräckserie om en mördare på en ö, som blir väldigt mkt som en lång lång skräckfilm spännande är faktiskt inte helt lätt. Man har hoppat mellan olika scenarion på hur allt legat till hela tiden.

"Amen det måste ju vara hann, det är ju så..."
"jamen självklart det är ju Jimmy..."
"Näe men helt klart jag har ju sagt det hela tiden..."

"Tänk om det är negern? , Näe alltså näe det är ju INGA outs för det" haha