måndag, november 02, 2009

news from above


efter noll aktivitet här på så har det varit desto mer händelser här i kollektivet. Sen 14 oktober så har vi kört LAN och efterföljande sLAN. Så sömnen har insupits under trappen eller i soffan. Inte så mkt spelande har genomförts (dels pga att mitt grafikkort verkligen inte är någon Jack Bauer), men desto mer film/serietittande och nu på slutet CM01/02. Otroligt trevligt och socialt iallfall.

Själv har jag även hunnit med att examinera mig som fotbollstränare och är nu ett steg närmare att bli ny förbundskapten, hehe.

Så liten festfaktor men iallfall Halloweenfestande i lördags på Ålidhem, där vi för övrigt hade världens sämsta förare av taxi. Anders var ju inte så skillad på det här med Pil o Båge heller men men. Men en helt okej kväll, inget spektakulärt, men han ändå bli rätt mysigt.

Igår såg vi på Mutumba och co tyvärr vinna SM-guld. För övrigt är ju den mannen dels en stor pajas, men sen också världens vekaste fotbollsspelare. Han klara ju inte av en ända närkamp, tyvärr fick han ju till något pass och så men jaja. IFK tar det nästa år.

More to come... the end is near.